Merdiven İlkokulu

Telefon : 04424258240 / 05342951325
WEB https://askalemerdiven.meb.k12.tr
Adres : MERDİVENKÖY MAH. MERDİVENKÖY KÜME EVLERİ MERDIVEN ILKOKULU BLOK NO 6 AŞKALE / ERZURUM
VİZYON : İlçemizde akademik ve mesleki alanda başarılı, gelişen ihtiyaçlara cevap verebilen sosyal, kültürel, sportif ve sanat alanlarında etkin ve donanımlı bir eğitim merkezi olmaktır.
MİSYON : Doğru ve büyük hedeflere, doğru yöntemlerle varılacağının bilincinde ve sorumluluğunda milli ahlak anlayışına uygun olarak, çağın getirmiş olduğu eğitim öğretim anlayışını, tekniklerini, insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek yüksek öğrenime ve hayata hazır öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli.
Servis : Yok
Ulaşım : Ulaşım hususi araçlarla sağlanmaktadır. Okulumuza ait servis bulunmamaktadır. Yollar rahat ve güvenlidir.
Yerleşim Yeri : 110 haneli şebeke suyu ve alt yapı hizmetleri tamamlanmıştır. Köy halkının geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Erzurum´a 50 km ve İlçemiz Aşkale´ye 15 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :